Ajankohtaista

Lokakuun tarjous
 

Hyödynnä Huvilan lokakuun tarjous ja varaa pikkujoulusi 26.10. mennessä, niin tarjoamme koko ryhmälle alkuun jouluglögit.

Jos varaat 26.10. mennessä muut juhlat, kuten syntymäpäivät, tarjoamme koko seurueelle alkuun alkoholittomat kuohujuomat.

Tervetuloa juhlimaan Huvilan ihastuttavaan miljööseen!

 

Isänpäivä 12.11.2017

 

Ilahduta, helli ja huomioi Isää sekä Isoisää, tuomalla heidät valmiin pöydän ääreen viettämään yhdessä arvokasta aikaa Kymin Huvilalle Isänpäivänä 12.11.2017 klo 11 alkaen.

 

Isänpäivän menu

 

Aikuiset 43 e
Lapset alle 5 v. maksutta, 5 – 10 v ½ hintaan.

 

Pöytävaraus on suositeltava:

puh. 050 454 7527 tai info@kyminhuvila.fi

 

Pikkujoulut 2017

 

Tervetuloa viettämään ikimuistoisia pikkujouluja Kymin Huvilan jouluiseen ja historialliseen miljööseen.  Järjestämme pikkujoulut isommille sekä pienemmille ryhmille.

 

Valittavissa on Huvilan Joulupöytä (36 €/hlö) tai Huvilan Joululounas (23 €/hlö). Huvilan Joulupöytä on saatavilla maanantaista perjantaihin klo 15 alkaen sekä lauantaisin ja sunnuntaisin. Huvilan Joululounas on saatavilla maanantaista perjantaihin kello 11-14. 

 

Katso tästä Huvilan pikkujoulu-esite ja sekä Joulumenut.

 

Räätälöimme juuri teidän ryhmälle sopivat pikkujoulut. 

 

Pikkujouluvaraukset sekä lisätiedot:

info@kyminhuvila.fi
puh. 050 454 7527

 

Kymin Huvilalta lahjaksi maistuvat lahjakortit 

Hanki täydellinen lahja, juhlasta riippumatta. Lahjakortti on mainio lahja ystävälle, syntymäpäiväsankarille, hääparille, asiakkaalle, työntekijälle, vastavalmistuneelle...

Lahjakortin arvon voit valita itse ja kortti on voimassa 5 kuukautta.

Lahjakorttimme käyvät kaikissa ravintoloissamme, Kymin Huvilassa, Ravintola Oléssa ja Lounasravintola W:ssä - samalla kortilla voi siis käydä herkuttelemassa vaikka jokaisessa!

 

 

 

 

 

 

Tulosta