Ajankohtaista

Vietä ikumuistoiset pikkujoulut Kymin Huvilalla turvallisesti!
 
Meillä järjestät ikimuistoiset pikkujoulut isommille sekä pienemmille ryhmille sekä yrityksille. Huvilalla herkutellaan jouluherkuilla lähes päivittäin aina jouluun saakka, päivisin sekä iltaisin. 
 
Katso TÄSTÄ kattausajat (Päivitetty 29.11.) Joululounasta on tarjolla jokainen arkipäivä ma - pe aattoon saakka torstaista 3.12. lähtien. Pöytävarauksia otamme vastaan, jotta saamme varmistettua turvavälit.
Päivitämme lähes päivittäin Huvilan joulukattausaikoja. Jos sopivaa aikaa ei vielä löydy, niin lisäämme tarpeen mukaan uusia kattauksia. Kerro, koska haluatte nauttia joulunherkut, niin varaamme teille pöydän. Teethän pöytävarauksen ennakkoon! 
 
Tilamme jakautuvat kätevästi seitsemään erilliseen pienempään tilaan, jossa on turvallista nauttia pikkujouluista oman porukan kesken. Huvilalta löytyy myös Genanon ilmanpuhdistin, joka puhdistaa ilmasta mm. virukset, joten Huvilalle voit tulla turvallisin mielin.
 

Katso TÄSTÄ pikkujoulu-esitteemme, josta löytyy mm. juhlavan joulupöydän menu (36 €/hlö) sekä joululounaan menu (23 €/hlö) sekä TÄSTÄ joulumenumme, josta voi valita alku-, pää- ja jälkiruoan, jos ei halua nauttia perinteistä jouluruokaa.

Kurkkaa TÄSTÄ myös keittiömestarimme jouluinen Take Away -menu sekä idea, kuinka tänä vuonna voi järjestää turvallisesti pikkujoulut.

Räätälöimme juuri teidän ryhmälle sopivat pikkujoulut! 

Myös mahdollisuus noutaa mm. jouluherkut omalle työpaikalle.

Pikkujouluvaraukset ja lisätiedot Huvilalta:
puh. 050 454 7527 tai sähköpostitse info@kyminhuvila.fi

 

Tilaa Huvilan jouluherkut kotiin!

Helpota joulukiireitäsi tilaamalla joulupöydän herkut Kymin Huvilalta.
 
Tilattavissa on mm. Huvilalla alusta alkaen itse tehtyä lanttulaatikkoa, porkkanalaatikkoa ja perunalaatikkoa. Laatikoiden lisäksi saatavilla on Huvilalla paistettua kotimaista kinkkua, metsäsienisalaattia, rosollia ilman silliä, Huvilan graavilohta sekä joulusinappia.
 
Katso TÄSTÄ tilattavat ruoat, hinnat & tilauslomake.
Jouluruokatilaukset 19.12. mennessä.
 
Tilaukset:
info@kyminhuvila.fi/
puh. 050 454 7527
 
 
Itsenäisyyspäivän päivälliskonsertti
 
Jyrki ja Maija Anttila tunnelmoivat itsenäisyyspäivän päivälliskonsertissa 6.12. klo 16 alkaen Kymin Huvilalla.
 
Ohjelmistossa kuullaan mm. Finlandia, Laatokka, Elämälle ja Jääkärinmarssi. Joulunaikaan sopien luvassa on myös rakkaimpia joululauluja, kuten Sylvian Joululaulu, sekä Adamin Jouluyö.
 
Tarjolla ihana pöytiintarjoiltu kolmen ruokalajin suomalainen menu. Katso koko menu TÄSTÄ.
 
Päivällisestä voidaan nauttia samalla kun esiintyjät kiertävät eri huoneissa. Luvassa on tunnelmallisen maistuva hetki kera komeiden sävelten.
 
Konsertti & päivällinen 65 €/henkilö.
Teethän pöytävarauksen ennakkoon, sillä konserttiin mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia, jotta tilaisuus on kaikille turvallinen ja pystymme huomioimaan asianmukaiset turvavälit.
Pöytävaraukset maanantaihin 30.11. mennessä:
info@kyminhuvila.fi tai
puh. 050 454 7527
 
Tervetuloa nauttimaan Itsenäisyyspäivästä!
 
 
Kymin Huvilasta Rôtisseurs-kilpiravintola
 
Maailman vanhimman ja suurimman gastronomisen järjestön, Chaîne des Rôtisseursin arvostettu Rôtisseurs-kilpi luovutettiin Ravintola Kymin Huvilalle lauantaina 19.9.2020.
 
Ravintolalle myönnetty Rotisseurs kilpi on järjestön korkein tunnustus. Se on merkki ruoka- ja palvelutuotteiden korkeasta tasosta.
 
Kilpikriteerien mukaan ruoan tulee olla hyvän makuista ja rakenteellisesti sekä ulkonäöllisesti onnistunutta sekä puhdasta, hygieenisesti valmistettua ja turvallista. Valikoiman tulee olla monipuolinen niin raaka-aineiden kuin valmistusmenetelmien suhteen.
 
 
Huvilan säihkyvä kultamenu
 
Ensimmäisenä maailmassa Kymin Huvilan kilpijuhlassa nautittiin Lapin jokikullasta valmistettua 24 karaatin lehtikultaa.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan Huvilan ihastuttavaan ja ainutlaatuiseen miljööseen säihkyvä ja spesiaali kultamenu.

Menu sopii mainiosti erityisiin hetkiin ja on varmasti ikimuistoinen & herkullinen kokemus. 

Katso Kultamenu TÄSTÄ.
 
 
Illallinen pimeässä 13.1.2021

Tervetuloa pimeään...

Jo monilta muilta paikkakunnilta tutut illalliset pimeässä saapuvat Kouvolaan! Illalliset toteutetaan yhteystyössä Elämyslahjojen kanssa.

Kaipaatko vaihtelua illallisiin tai haluatko yllättää läheisesi ennenkuulumattomalla ruokaelämyksellä?

Tervetuloa nauttimaan kolmen ruokalajin yllätysmenu täysin pimeässä!  Kun näköaisti jätetään pois pelistä, haju- ja makuaisti pääsevät virittymään parhaimmilleen loistoillallisen ajaksi. Illallisvieraat pääsevät siis keskittymään edessä olevan aterian makuihin, aromeihin ja koostumukseen perusteellisemmin kuin koskaan ennen. 

Lisätietoja pimeistä illallisista sekä elämyslahjakortit:
https://www.elamyslahjat.fi/lahjat/illallinen-pimeassa-kyminhuvila

 

Kymin Huvilan neljän ruokalajin yllätysmenut

Kattaukset:

Marraskuussa:

20.11./21.11./27.11./28.11.

Neljän ruokalajin Yllätysmenun hinta 55 €/henkilö.
Viinipaketti 20 €/hlö. Yllätysmenu tarjoillaan vain ennakkoon pöytävarauksen tehneille, mainitse varausta tehdessäsi.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ihaniin makuihin ja yllättymään! Nyt on mainio mahdollisuus tulla tutustumaan Huvilan herkkuihin.

 
 
Tervetuloa Kymin Huvilaan!
 
Meillä on avarat tilat sekä viihtyisät erilliset huoneet takaavat Teille mukavan ja turvallisen ravintolakäynnin. Myös Huvilan terassi ja puutarha on käytettävissä. Olemme muokanneet ravintolamme turvaohjeiden mukaisesti ja turvavälit huomioiden. Korkea hygieniataso on meille aina tärkeää! Toivomme, että tulet terveenä, emme majoita koronakaranteenissa olevia. 
 
Hemmottelemme asiakkaitamme buffeelounaan sijaan myös erikseen toivoen pöytiintarjoilulla lounaalla. Poikkeuksellisesti otamme nyt myös lounaalle pöytävarauksia.
 
Tervetuloa & nähdään Huvilalla!

 

Kymin Huvilalta lahjaksi maistuvat lahjakortit

 
Hanki täydellinen lahja, juhlasta riippumatta. Lahjakortti on mainio lahja ystävälle, syntymäpäiväsankarille, hääparille, asiakkaalle, työntekijälle, vastavalmistuneelle...

Lahjakortin arvon voit valita itse ja kortti on voimassa 5 kuukautta.

Lahjakorttimme käyvät kaikissa ravintoloissamme, Kymin Huvilassa, Ravintola Oléssa ja Lounasravintola W:ssä - samalla kortilla voi siis käydä herkuttelemassa vaikka jokaisessa!